Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Ticaret Borsası aşure dağıtacak

GÜNCEL 16.09.2022 - 12:55, Güncelleme: 16.09.2022 - 12:58
 

Nevşehir Ticaret Borsası aşure dağıtacak

Nevşehir Ticaret Borsası "Ahilik Haftası" kutlamaları kapsamında 19 Eylül 2022 Pazartesi günü Saat: 09.00 da aşure dağıtacak.
  Nevşehir esnaflarının Ahilik haftasını kutlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş," Ticaret Borsası olarak, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü “Ahilik Haftası” münasebetiyle gerçekleştireceğimiz aşure etkinliğine tüm halkımız davetlidir. İçerisindeki değişik ürünlerin bir araya gelerek, birlik, beraberlik nasıl oluşturulur, bir tat, bir lezzet oluşturduğu anlayışı içerisinde Cenab-ı Allah birliğimize beraberliğimize vesile kılsın." dedi. Ebediyete irtihal eden ahileri, esnaf ve sanatkârları rahmetle yâd eden Borsa Başkanı Salaş, Ahiliğin, milli kimliğimizi oluşturan değerlerden biri olduğunu belirterek “Anadolu halkının ekonomik ve kültürel yaşamında önemli bir boyut oluşturan Ahilik, dürüstlüğün, sevginin, dostluğun, yardımlaşmanın, hoşgörünün, bilginin ve dayanışmanın sanatla birleşimidir. Ticarette ve sosyal hayatta doğruluğu, kaliteli üretimi, tüketiciye saygıyı ve iyi ahlakı ilke edinen Ahilik felsefesi, teşkilat olarak Anadolu Selçuklularından Osmanlı İmparatorluğuna geçiş sürecinde son derece önemli bir rol oynamış, sanat ve meslek yönleriyle toplumun ekonomik yapısını hazırlarken, ahlaki yönüyle de devlet yapısının temel niteliklerini belirlemiştir. Ahilik geleneğimizi yaşatan tüm Nevşehir esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir Ticaret Borsası "Ahilik Haftası" kutlamaları kapsamında 19 Eylül 2022 Pazartesi günü Saat: 09.00 da aşure dağıtacak.

 

Nevşehir esnaflarının Ahilik haftasını kutlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş," Ticaret Borsası olarak, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü “Ahilik Haftası” münasebetiyle gerçekleştireceğimiz aşure etkinliğine tüm halkımız davetlidir. İçerisindeki değişik ürünlerin bir araya gelerek, birlik, beraberlik nasıl oluşturulur, bir tat, bir lezzet oluşturduğu anlayışı içerisinde Cenab-ı Allah birliğimize beraberliğimize vesile kılsın." dedi.

Ebediyete irtihal eden ahileri, esnaf ve sanatkârları rahmetle yâd eden Borsa Başkanı Salaş, Ahiliğin, milli kimliğimizi oluşturan değerlerden biri olduğunu belirterek “Anadolu halkının ekonomik ve kültürel yaşamında önemli bir boyut oluşturan Ahilik, dürüstlüğün, sevginin, dostluğun, yardımlaşmanın, hoşgörünün, bilginin ve dayanışmanın sanatla birleşimidir. Ticarette ve sosyal hayatta doğruluğu, kaliteli üretimi, tüketiciye saygıyı ve iyi ahlakı ilke edinen Ahilik felsefesi, teşkilat olarak Anadolu Selçuklularından Osmanlı İmparatorluğuna geçiş sürecinde son derece önemli bir rol oynamış, sanat ve meslek yönleriyle toplumun ekonomik yapısını hazırlarken, ahlaki yönüyle de devlet yapısının temel niteliklerini belirlemiştir. Ahilik geleneğimizi yaşatan tüm Nevşehir esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.