Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir spor Toroslar Deplasmanından 3 Puan Alabilecek mi?

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2014 - 00:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir spor Toroslar Deplasmanından 3 Puan Alabilecek mi?

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor Mersin deplasmanından Toroslar Belediye spor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor ligde 6. Hafta da Toroslar Belediye spor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz Nevşehir spor ligde ilk 5 hafta itibarıyla 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Toroslar Belediye spor ise tıpkı temsilcimiz Nevşehir spor gibi oynamış olduğu ilk 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 9 puan toplayarak 6. Sırada yer alıyor. Nevşehir spor bugüne kadar oynamış olduğu maçlarda mağlubiyet görmezken bu hafta deplasman da karışılacağımız Toroslar Belediye sporunda henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Nevşehir spor ligde 5. Haftada Gazi Stadyumunda ağırlamış olduğu Osmaniye spor ile berabere kalıp taraftarlarını üzerken deplasman da ilk galibiyeti alarak taraftarlara kendini affettirmek istiyor. Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 6. Hafta oynanacak olan maçlar ve puan durumu şu şekilde; 26 Ekim 2014 Pazar 13.30 Dörtyol Gençlerbirliği – Osmaniye spor 13.30 Akdeniz Belediye spor – Sarayönü Belediye spor 13.30 Selçuklu Belediye spor – Kozan Belediye spor 13.30 Ceyhan spor – Karaman Belediye spor 13.30 Adana Hadırlıgücü – Mersin Büyükşehir MESKİ 13.30 Akşehir spor – Reyhanlı Belediye spor 13.30 Toroslar Belediye spor – Nevşehir spor   
Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor Mersin deplasmanından Toroslar Belediye spor ile karşılaşacak.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor ligde 6. Hafta da Toroslar Belediye spor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz Nevşehir spor ligde ilk 5 hafta itibarıyla 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Toroslar Belediye spor ise tıpkı temsilcimiz Nevşehir spor gibi oynamış olduğu ilk 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 9 puan toplayarak 6. Sırada yer alıyor. Nevşehir spor bugüne kadar oynamış olduğu maçlarda mağlubiyet görmezken bu hafta deplasman da karışılacağımız Toroslar Belediye sporunda henüz mağlubiyeti bulunmuyor.
Nevşehir spor ligde 5. Haftada Gazi Stadyumunda ağırlamış olduğu Osmaniye spor ile berabere kalıp taraftarlarını üzerken deplasman da ilk galibiyeti alarak taraftarlara kendini affettirmek istiyor.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 6. Hafta oynanacak olan maçlar ve puan durumu şu şekilde;

26 Ekim 2014 Pazar

13.30 Dörtyol Gençlerbirliği – Osmaniye spor
13.30 Akdeniz Belediye spor – Sarayönü Belediye spor
13.30 Selçuklu Belediye spor – Kozan Belediye spor
13.30 Ceyhan spor – Karaman Belediye spor
13.30 Adana Hadırlıgücü – Mersin Büyükşehir MESKİ
13.30 Akşehir spor – Reyhanlı Belediye spor
13.30 Toroslar Belediye spor – Nevşehir spor 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.