Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir seçim sonuçlarını Lale Haber’den öğrenecek

GÜNCEL 30.03.2024 - 17:03, Güncelleme: 30.03.2024 - 17:05
 

Nevşehir seçim sonuçlarını Lale Haber’den öğrenecek

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimin sonuçları seçim yasağının sona ermesiyle birlikte anlık olarak Lale Haber’den canlı yayında takip edebilirsiniz.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçim sonuçlarını Nevşehir, Lale Haber’den canlı yayında takip edecek. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in moderatörlüğünde Havadis50 İnternet Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Tolga Karaca’nın konuk olarak katılacağı programda başta Nevşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere ilçe ve belde seçim sonuçları canlı olarak izleyiciler ile paylaşılacak. Yarın saat 18.00’de başlayacak olan “Seçim Özel” programını Lale Haber internet sitemize ait youtube ve facebook sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Youtube kanalımız: https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg Facebook kanalımız: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimin sonuçları seçim yasağının sona ermesiyle birlikte anlık olarak Lale Haber’den canlı yayında takip edebilirsiniz.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçim sonuçlarını Nevşehir, Lale Haber’den canlı yayında takip edecek. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in moderatörlüğünde Havadis50 İnternet Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Tolga Karaca’nın konuk olarak katılacağı programda başta Nevşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere ilçe ve belde seçim sonuçları canlı olarak izleyiciler ile paylaşılacak.

Yarın saat 18.00’de başlayacak olan “ Seçim Özel” programını Lale Haber internet sitemize ait youtube ve facebook sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımız: https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg

Facebook kanalımız: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.