Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü'nden SGK’ya ziyaret

NEVŞEHİR 21.02.2022 - 11:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü'nden SGK’ya ziyaret

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı makamında ziyaret etti.
    PCR test sonucu pozitif çıkan sigortalı çalışanlara düzenlenen iş göremezlik raporları ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bu iş göremezlik raporu karşılığında yapılan ödemelerin değerlendirildi ziyarette; Pandeminin olumsuz etkilerinin ve bulaşıcılığının arttığı bu günlerde maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin çok daha büyük önem taşıması ve kitlesel koruyuculuğu bulunan aşıların önemi, aşının yaygınlaştırılması ve öneminin anlatılması konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.   SGK İl Müdürü Baltacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünlübay’a Nevşehir’e sundukları kaliteli hizmetler ile kurumlar arası koordineli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti iletti.
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı makamında ziyaret etti.

 

 

PCR test sonucu pozitif çıkan sigortalı çalışanlara düzenlenen iş göremezlik raporları ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bu iş göremezlik raporu karşılığında yapılan ödemelerin değerlendirildi ziyarette; Pandeminin olumsuz etkilerinin ve bulaşıcılığının arttığı bu günlerde maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin çok daha büyük önem taşıması ve kitlesel koruyuculuğu bulunan aşıların önemi, aşının yaygınlaştırılması ve öneminin anlatılması konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

SGK İl Müdürü Baltacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünlübay’a Nevşehir’e sundukları kaliteli hizmetler ile kurumlar arası koordineli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.