Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir sağanak yağışların etkisi altına giriyor

GÜNCEL 08.06.2023 - 09:03, Güncelleme: 08.06.2023 - 09:03
 

Nevşehir sağanak yağışların etkisi altına giriyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir 9 Haziran Cuma gününden itibaren 4 gün boyunca sağanak yağışların etkisi altında olacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 4 Haziran Cuma gününden itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışlar 4 gün boyunca devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışlar ile birlikte oluşabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları da uyardı. 9 Haziran Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 13 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor. 10 Haziran Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor. 11 Haziran Pazar gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 13 derece en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olması tahmin ediliyor. 12 Haziran Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 22 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir 9 Haziran Cuma gününden itibaren 4 gün boyunca sağanak yağışların etkisi altında olacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 4 Haziran Cuma gününden itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışlar 4 gün boyunca devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışlar ile birlikte oluşabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları da uyardı.

9 Haziran Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 13 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor.

10 Haziran Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor.

11 Haziran Pazar gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 13 derece en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olması tahmin ediliyor.

12 Haziran Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 22 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.