Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıflar veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 18.10.2022 - 17:36, Güncelleme: 18.10.2022 - 17:49
 

Nevşehir Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıflar veli toplantısı yapıldı

Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla zirvenin tek ismi haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi.
11. sınıf öğrencilerinin genel durumunu görüşmek, öğrencilerin akademik ve sosyal yönlerden gelişimine katkı sağlamak ve izlenmesi gereken yol haritasını çıkarmak adına yapılan toplantı Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT’ in konuşması ve öğrencilerin genel durumlarını değerlendirmesi ile başladı. Daha sonra ise okul rehberlik servisi ve branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin genel durumu, başarıyı artırmak ve elde edilen başarının kalıcılığını sağlamak gibi konular ele alınarak verimli ders çalışma teknikleri üzerinde duruldu. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert , veli toplantılarının bizlere önemli fırsatlar sunduğunu ,bu tür birleşmeleri en iyi biçimde değerlendirerek çocuklarımıza başarılı bir gelecek sağlamak adına her toplantının ayrı bir değeri ve yararı olduğunu ve başarıda paydaş olduğumuz velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini de ekledi. Toplantı , bireysel görüşmelerin ardından yapılan kokteyl ile son buldu.  
Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla zirvenin tek ismi haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi.

11. sınıf öğrencilerinin genel durumunu görüşmek, öğrencilerin akademik ve sosyal yönlerden gelişimine katkı sağlamak ve izlenmesi gereken yol haritasını çıkarmak adına yapılan toplantı Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT’ in konuşması ve öğrencilerin genel durumlarını değerlendirmesi ile başladı. Daha sonra ise okul rehberlik servisi ve branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin genel durumu, başarıyı artırmak ve elde edilen başarının kalıcılığını sağlamak gibi konular ele alınarak verimli ders çalışma teknikleri üzerinde duruldu.

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert , veli toplantılarının bizlere önemli fırsatlar sunduğunu ,bu tür birleşmeleri en iyi biçimde değerlendirerek çocuklarımıza başarılı bir gelecek sağlamak adına her toplantının ayrı bir değeri ve yararı olduğunu ve başarıda paydaş olduğumuz velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini de ekledi.

Toplantı , bireysel görüşmelerin ardından yapılan kokteyl ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.