Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP tam kadro Kayseri’de

SİYASET 15.10.2023 - 16:38, Güncelleme: 15.10.2023 - 16:38
 

Nevşehir MHP tam kadro Kayseri’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Kayseri'de yapıldı. Nevşehir İl yönetimi tam kadro toplantıda yer aldı.
  MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda '2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' temalı genişletilmiş bölge istişare toplantıları başladı. İlk toplantı; Nevşehir, Kayseri, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Kahramanmaraş teşkilatlarının katılımı ile Kayseri'de yapıldı.  Kadir Has Kongre merkezinde yapılan toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Milletvekili Ahmet Özyürek, Milletvekili Cumali İnce, Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, MYK Üyesi Turan Şahin, MYK Üyesi İbrahim Uzun, MYK Üyesi Emrullah Türe, MYK Üyesi Sezer Yozgat, MDK Üyesi Emin Alper Öztürk, MDK Üyesi İlker İpek, MDK Üyesi Fazıl Çağrı Kuş katılım gösterdi. Nevşehir’i temsilen ise İl Başkanı Adnan Doğu, parti yönetimi, Ülkü Ocakları İl ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda; Siyaset ve Ülke Gündemindeki Hususların Değerlendirilmesi, 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirmeyi planlanan14. Olağan Büyük Kurultay'la İlgili Hazırlıklar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerine yönelik çalışmaların müzakeresi, parti mahalli idareler genel seçimlerine dönük takip ettiği umumi, bölgesel ve yerel stratejilerle propaganda faaliyetlerinin İrdelenmesi, yerel seçimlere dönük tematik proje ve hedefler hakkında görüş alışverişi, yerel ve bölgesel manada sahadaki gözlem ve tespitlerin masaya yatırılması, tabandan ve genel seçmen profilinden yansıyan beklenti ve talepler üzerinde durulması, Cumhur ittifakı Bağlamda ki adaylık ve propaganda sürecinin mütalaa edilmesi gibi pek çok konuya değinildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Kayseri'de yapıldı. Nevşehir İl yönetimi tam kadro toplantıda yer aldı.

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda '2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' temalı genişletilmiş bölge istişare toplantıları başladı. İlk toplantı; Nevşehir, Kayseri, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Kahramanmaraş teşkilatlarının katılımı ile Kayseri'de yapıldı. 

Kadir Has Kongre merkezinde yapılan toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Milletvekili Ahmet Özyürek, Milletvekili Cumali İnce, Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, MYK Üyesi Turan Şahin, MYK Üyesi İbrahim Uzun, MYK Üyesi Emrullah Türe, MYK Üyesi Sezer Yozgat, MDK Üyesi Emin Alper Öztürk, MDK Üyesi İlker İpek, MDK Üyesi Fazıl Çağrı Kuş katılım gösterdi.

Nevşehir’i temsilen ise İl Başkanı Adnan Doğu, parti yönetimi, Ülkü Ocakları İl ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda; Siyaset ve Ülke Gündemindeki Hususların Değerlendirilmesi, 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirmeyi planlanan14. Olağan Büyük Kurultay'la İlgili Hazırlıklar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerine yönelik çalışmaların müzakeresi, parti mahalli idareler genel seçimlerine dönük takip ettiği umumi, bölgesel ve yerel stratejilerle propaganda faaliyetlerinin

İrdelenmesi, yerel seçimlere dönük tematik proje ve hedefler hakkında görüş alışverişi, yerel ve bölgesel manada sahadaki gözlem ve tespitlerin masaya yatırılması, tabandan ve genel seçmen profilinden yansıyan beklenti ve talepler üzerinde durulması, Cumhur ittifakı Bağlamda ki adaylık ve propaganda sürecinin mütalaa edilmesi gibi pek çok konuya değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.