MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İlçe Müftülük Web Sitesi Editörlerine Seminer Düzenlendi.

NEVŞEHİR 19.05.2016 - 00:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İlçe Müftülük Web Sitesi Editörlerine Seminer Düzenlendi.

Nevşehir İl Müftülüğünce, İlçe Müftülükleri web sitesi editörlerine, kurumsal “Web Sayfası Bilgilendirme Semineri” verildi.
Nevşehir İl Müftülüğünce, İlçe Müftülükleri web sitesi editörlerine, kurumsal “Web Sayfası Bilgilendirme Semineri” verildi.   Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bünyesinde hizmet veren İl, İlçe ve Eğitim Merkezlerinin web sitelerini tek çatı altında toplayarak, kurumsallaştırma projesi kapsamında ilk etapta Eğitim Merkezleri ile bazı İl Müftülükleri web siteleri Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsal web siteye alındı.   Sorunsuz bir şekilde İl Müftülüklerinin geçişlerinin sağlanmasının akabinde, İlçe Müftülükleri de kurumsal web site ağına katılacağından, ilçe müftülüklerinin geçişlerinin de sıkıntısız sağlanması amacıyla Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 7 İlçe Müftülüğü web editörlerine bilgilendirme semineri düzenlendi.   Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezinde düzenlenen seminere katılan İl Müftüsü Yakup Öztürk; Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinden gelen Müftülük personeline teşekkür ederek, başarılar diledi.   Seminer, Nevşehir İl Müftülüğü Web Sitesi Editörleri İl Uzman Vaizi Uğur Kuru, V.H.K.İ. Adnan Tekin ve Tekniker Abdullah Malkoç tarafından verildi.   Bilgilendirme amaçlı seminerde web sayfalarının anayüzü kullanımı, dosya ekleme, ilişkilendirme, görüntüleme ve düzenleme gibi detaylar slayt eşliğinde anlatıldı.   Seminere katılan İlçe Müftülük büro personeli de bu tür faaliyetlerin çok faydalı olduğunu ifade ettiler.  
Nevşehir İl Müftülüğünce, İlçe Müftülükleri web sitesi editörlerine, kurumsal “Web Sayfası Bilgilendirme Semineri” verildi.

Nevşehir İl Müftülüğünce, İlçe Müftülükleri web sitesi editörlerine, kurumsal “Web Sayfası Bilgilendirme Semineri” verildi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bünyesinde hizmet veren İl, İlçe ve Eğitim Merkezlerinin web sitelerini tek çatı altında toplayarak, kurumsallaştırma projesi kapsamında ilk etapta Eğitim Merkezleri ile bazı İl Müftülükleri web siteleri Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsal web siteye alındı.

 

Sorunsuz bir şekilde İl Müftülüklerinin geçişlerinin sağlanmasının akabinde, İlçe Müftülükleri de kurumsal web site ağına katılacağından, ilçe müftülüklerinin geçişlerinin de sıkıntısız sağlanması amacıyla Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 7 İlçe Müftülüğü web editörlerine bilgilendirme semineri düzenlendi.

 

Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezinde düzenlenen seminere katılan İl Müftüsü Yakup Öztürk; Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinden gelen Müftülük personeline teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

Seminer, Nevşehir İl Müftülüğü Web Sitesi Editörleri İl Uzman Vaizi Uğur Kuru, V.H.K.İ. Adnan Tekin ve Tekniker Abdullah Malkoç tarafından verildi.

 

Bilgilendirme amaçlı seminerde web sayfalarının anayüzü kullanımı, dosya ekleme, ilişkilendirme, görüntüleme ve düzenleme gibi detaylar slayt eşliğinde anlatıldı.

 

Seminere katılan İlçe Müftülük büro personeli de bu tür faaliyetlerin çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.