Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nden kınama mesajı

NEVŞEHİR 14.08.2023 - 11:59, Güncelleme: 14.08.2023 - 11:59
 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nden kınama mesajı

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Nevşehir Devlet Hastanesinde güvenlik personeline hasta yakınlarınca yapılan darp girişimi hakkında kınama mesajı yayınlandı.
İl Sağlık  Müdürlüğü’nden yapılan açılamada; “13.08.2023 tarihinde akşam Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine yüksekten düşme şeklinde gelen hastalara müdahale ederken, kırmızı alana girmeye çalışan hasta yakınlarına güvenlik personelimiz müdahale etmiş, çıkan arbede de, 6 güvenlik personelimiz, hasta yakınları tarafından darp edilmiştir. Halkımıza her türlü şartta sağlık hizmeti sunmak için cansiperane görevlerini yapan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik personelimize yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Güvenlik personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Personellerimize yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz. Saldırı hakkında gerekli tüm yasal işlemeler başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Nevşehir Devlet Hastanesinde güvenlik personeline hasta yakınlarınca yapılan darp girişimi hakkında kınama mesajı yayınlandı.

İl Sağlık  Müdürlüğü’nden yapılan açılamada; “13.08.2023 tarihinde akşam Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine yüksekten düşme şeklinde gelen hastalara müdahale ederken, kırmızı alana girmeye çalışan hasta yakınlarına güvenlik personelimiz müdahale etmiş, çıkan arbede de, 6 güvenlik personelimiz, hasta yakınları tarafından darp edilmiştir.

Halkımıza her türlü şartta sağlık hizmeti sunmak için cansiperane görevlerini yapan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik personelimize yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Güvenlik personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Personellerimize yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz. Saldırı hakkında gerekli tüm yasal işlemeler başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.