Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir heyeti Bakan Özhaseki’yi ziyaret etti

GÜNCEL 13.07.2023 - 12:34, Güncelleme: 13.07.2023 - 12:34
 

Nevşehir heyeti Bakan Özhaseki’yi ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Nevşehir heyeti Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında AK Parti milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Becel ve protokol üyeleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Nevşehir’e yapılan çalışmalar hakkında da Bakan Özhaseki’ye bilgiler verirken ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Nevşehir heyeti Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında AK Parti milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Becel ve protokol üyeleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Nevşehir’e yapılan çalışmalar hakkında da Bakan Özhaseki’ye bilgiler verirken ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.