Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir HEM'de yeni kurslar açılacak

EĞİTİM 02.08.2023 - 11:39, Güncelleme: 02.08.2023 - 14:06
 

Nevşehir HEM'de yeni kurslar açılacak

NEVŞEHİR(MHA) Kurum Müdürü Fedakar koçak Halk eğitim tanıtım ve kurslar hakkında bilgi verdi.
  Şehit Jandarma Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Fedakar Koçak yaz tatilinde kurumda açmayı planladığı kurslardan bazılarını şöyle açıkladı.  1.Okul servis Şoför ve hostes eğitimi kursu  Halk eğitimlerde usta öğretici olarak çalışmak isteyen arkadaşlara oryantasyon eğitim  Okul kantinleri açmak isteyenlere kantin işletmeciliği kursu. Demir doğrama ve kaynak eğitimi kursu. Ücretli öğretmenler için özel eğitim öğretmenliği bu kurslara müracaat etmek isteyenlerin kuruma gelerek veya e devletlerinden e yaygın üzerinden başvuruda bulunabilecekler.    
NEVŞEHİR(MHA) Kurum Müdürü Fedakar koçak Halk eğitim tanıtım ve kurslar hakkında bilgi verdi.

 

Şehit Jandarma Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Fedakar Koçak yaz tatilinde kurumda açmayı planladığı kurslardan bazılarını şöyle açıkladı. 

1.Okul servis Şoför ve hostes eğitimi kursu 

Halk eğitimlerde usta öğretici olarak çalışmak isteyen arkadaşlara oryantasyon eğitim 

Okul kantinleri açmak isteyenlere kantin işletmeciliği kursu. Demir doğrama ve kaynak eğitimi kursu. Ücretli öğretmenler için özel eğitim öğretmenliği bu kurslara müracaat etmek isteyenlerin kuruma gelerek veya e devletlerinden e yaygın üzerinden başvuruda bulunabilecekler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.