Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 14 öğrenci depremde hayatını kaybetti

TÜRKİYE GÜNDEMİ 24.02.2023 - 22:14, Güncelleme: 24.02.2023 - 22:14
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 14 öğrenci depremde hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören 14 öğrenci hayatını kaybetti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören 14 öğrenci merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında hayatını kaybetti. NEVÜ’den yapılan açıklamada, “ Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde öğrencilerimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu büyük felakette kaybettiğimiz öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve NEVÜ ailesine başsağlığı diliyoruz” denildi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören Ayşe Hüner, Ayşenur Zengin, Berivan Çoban, Bengisu Teltik, Beyza Nur Çulha, Emine Çevik, Gamze Gül Ateş, Maya Birro, Meryem Kara, Miraç Rabia Sarıkaya, Rabia Gökburun, Sıla Arslan ve Sudenaz Karamemişgil, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında hayatını kaybetti.  
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören 14 öğrenci hayatını kaybetti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören 14 öğrenci merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında hayatını kaybetti.

NEVÜ’den yapılan açıklamada, “ Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde öğrencilerimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu büyük felakette kaybettiğimiz öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve NEVÜ ailesine başsağlığı diliyoruz” denildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören Ayşe Hüner, Ayşenur Zengin, Berivan Çoban, Bengisu Teltik, Beyza Nur Çulha, Emine Çevik, Gamze Gül Ateş, Maya Birro, Meryem Kara, Miraç Rabia Sarıkaya, Rabia Gökburun, Sıla Arslan ve Sudenaz Karamemişgil, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında hayatını kaybetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.