Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 76 personel alacak

GÜNCEL 26.08.2023 - 09:18, Güncelleme: 26.08.2023 - 09:18
 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 76 personel alacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 76 personel alımı yapılacak.
  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını açıklamasının ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de 76 personel alınacağı açıklandı. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 25 büro personeli, 3 psikolog, 3 iklimlendirme personeli, 10 erkek güvenlik görevlisi, 13 kadın güvenlik görevlisi, 8 erkek temizlik görevlisi, 12 kadın temizlik görevlisi olmak üzere 76 personel alınacak. Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için başvurular, 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek. Adaylar başvurularını alımların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 76 personel alımı yapılacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını açıklamasının ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de 76 personel alınacağı açıklandı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 25 büro personeli, 3 psikolog, 3 iklimlendirme personeli, 10 erkek güvenlik görevlisi, 13 kadın güvenlik görevlisi, 8 erkek temizlik görevlisi, 12 kadın temizlik görevlisi olmak üzere 76 personel alınacak.

Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için başvurular, 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

Adaylar başvurularını alımların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.