Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Yemekte Biraraya Geldi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2014 - 22:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Yemekte Biraraya Geldi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Han Odası Saklıbahçe’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen akşam yemeğinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de yemekte gazetecilere eşlik etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver burada gazeteciler ile tek tek tokalaşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen akşam yemeğine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver böylesine bir ortamda meslektaşlarım ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Muammer Başer ve yönetim kurulu üyelerine böylesine anlamlı bir gece düzenleyip hepimizi bir araya getirdiği için de teşekkür ederim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü yeniden kutluyorum’ ’diye konuştu. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer’de burada bir konuşma yaptı. Başer, ‘’ Arkadaşlar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz hepimizin kutlu olsun. Burada hep birlikte akşam yemeğinde buluştuğum için çok mutluyum. Nevşehir’de gecemizi gündüzümüze katarak kamuoyuna haberleri doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. En kötü günümüz bugün gibi olsun yeniden tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum’ ‘dedi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine verilen akşam yemeği ise Han Odası Saklıbahçe’de toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.   
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Han Odası Saklıbahçe’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen akşam yemeğinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de yemekte gazetecilere eşlik etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver burada gazeteciler ile tek tek tokalaşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen akşam yemeğine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver böylesine bir ortamda meslektaşlarım ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Muammer Başer ve yönetim kurulu üyelerine böylesine anlamlı bir gece düzenleyip hepimizi bir araya getirdiği için de teşekkür ederim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü yeniden kutluyorum’ ’diye konuştu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer’de burada bir konuşma yaptı. Başer, ‘’ Arkadaşlar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz hepimizin kutlu olsun. Burada hep birlikte akşam yemeğinde buluştuğum için çok mutluyum. Nevşehir’de gecemizi gündüzümüze katarak kamuoyuna haberleri doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. En kötü günümüz bugün gibi olsun yeniden tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum’ ‘dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine verilen akşam yemeği ise Han Odası Saklıbahçe’de toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.