Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2014 - 19:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle iki yeni katılım daha gerçekleşti. Nevşehir Anadolu ajansı Muhabiri Murat Kaya ve Kapadokya Tv Haber Müdürü Emre Kaygısız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ailesine katıldı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Anadolu Ajansı muhabiri Murat Kaya ve Kapadokya Televizyonu Haber Müdürü emre Kaygısız’ın rozetini Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer taktı. Başer burada yaptığı konuşmada, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetimiz her geçen büyümeye devam ediyor. Nevşehir’de gazetecilerin sorunları ile birebir ilgilenen cemiyetimize üye olan her iki arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum diye konuştu. Kapadokya Televizyonu Haber Müdürü Emre Kaygısız ise Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine üye olduğum için son derece mutluyum. Böylesine geniş bir ailenin bende bireyi olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum diye konuştu. 
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle iki yeni katılım daha gerçekleşti. Nevşehir Anadolu ajansı Muhabiri Murat Kaya ve Kapadokya Tv Haber Müdürü Emre Kaygısız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ailesine katıldı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Anadolu Ajansı muhabiri Murat Kaya ve Kapadokya Televizyonu Haber Müdürü emre Kaygısız’ın rozetini Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer taktı. Başer burada yaptığı konuşmada, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetimiz her geçen büyümeye devam ediyor. Nevşehir’de gazetecilerin sorunları ile birebir ilgilenen cemiyetimize üye olan her iki arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum diye konuştu.
Kapadokya Televizyonu Haber Müdürü Emre Kaygısız ise Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine üye olduğum için son derece mutluyum. Böylesine geniş bir ailenin bende bireyi olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.