Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Fen Lisesi mezunları iftarda buluştu

EĞİTİM 13.04.2023 - 09:26, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:26
 

Nevşehir Fen Lisesi mezunları iftarda buluştu

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fen Lisesi mezunları derneğinin ikramı olan iftarda öğrenciler eski ve yeni mezunlar ile buluştular.
  Çok sıcak havada geçen buluşmada eski mezunlar öğrencilerle yaşadıkları tecrübelerini aktardılar. Mesleki rehberliğinde yapıldığı buluşma '' Türk kahvesi'' tadında gerçekleşti.  Mezunlar derneği temsilcisi Ragıp Akpolat konuşmasında katılımcılara teşekkür ederken önümüzdeki dönemlerde bu tür etkinliklerde tekrar tekrar buluşabilmeyi arzu ettiklerini belirtti.    
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fen Lisesi mezunları derneğinin ikramı olan iftarda öğrenciler eski ve yeni mezunlar ile buluştular.

 

Çok sıcak havada geçen buluşmada eski mezunlar öğrencilerle yaşadıkları tecrübelerini aktardılar. Mesleki rehberliğinde yapıldığı buluşma '' Türk kahvesi'' tadında gerçekleşti. 

Mezunlar derneği temsilcisi Ragıp Akpolat konuşmasında katılımcılara teşekkür ederken önümüzdeki dönemlerde bu tür etkinliklerde tekrar tekrar buluşabilmeyi arzu ettiklerini belirtti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.