Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir esnaf ve vatandaşları, Arı’ya tam destek

SİYASET 01.02.2024 - 16:47, Güncelleme: 01.02.2024 - 16:55
 

Nevşehir esnaf ve vatandaşları, Arı’ya tam destek

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor.
  Gittiği her yerde coşku ile karşılanan Arı, her bir  esnaf ile ayrı ayrı selamlaşarak esnafların istek ve önerilerini dinledi. Nevşehir'in çözüm bekleyen sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Arıya desteğin her geçen gün arttığı gözlemlendi.   Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: “Bugün alın teriyle, emeğiyle çalışan Nevşehir’imizin ekonomisinin lokomotifi değerli esnaflarımız ile bir araya geldik. Beni ve ekibimi her zamanki gibi ailenin bir ferdi gibi karşıladılar. Bizi bağırlarına basan tüm  esnaf kardeşlerime, abilerime ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Sorunlarının çözümü için esnaflarımızla istişarelerde bulunduk. Nevşehirli esnafımız büyük mücadele ve emeklerle alın teri döküyor, her zaman onları takdir ettik, her zaman kendileriyle irtibat halinde olduk ve esnaflarımızın daha iyi koşullarda büyüyerek var olabilmesi için de her zaman yanlarında olduk. Esnaflarımızın hep birlikte kalkınmasını istiyoruz. Esnaflarımızın  sorunlarını ve çözümünü biliyoruz. En acil ve faydalı çözümlerle esnaflarımızın yanında olacağız.” dedi. Nevşehirli esnaflar ise  kendilerini her fırsatta ziyaret ederek hasbihal eden Rasim Arı’ya teşekkür ederek, “Esnafın sorunlarını yakından bilen, çözüm odaklı olan Rasim Arı’nın her zaman yanımızda olmasından mutluyuz. Belediye Başkanlığı döneminde de şimdi de Rasim Arı’dan daha iyi esnafın derdini anlayan çözüm bulan yok. Her zaman yanımızdaydı. Bizlerde Rasim başkanın yanındayız. Allah yolunu açık etsin inşallah” dediler.  
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Gittiği her yerde coşku ile karşılanan Arı, her bir  esnaf ile ayrı ayrı selamlaşarak esnafların istek ve önerilerini dinledi. Nevşehir'in çözüm bekleyen sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Arıya desteğin her geçen gün arttığı gözlemlendi.

 

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: “Bugün alın teriyle, emeğiyle çalışan Nevşehir’imizin ekonomisinin lokomotifi değerli esnaflarımız ile bir araya geldik. Beni ve ekibimi her zamanki gibi ailenin bir ferdi gibi karşıladılar. Bizi bağırlarına basan tüm  esnaf kardeşlerime, abilerime ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Sorunlarının çözümü için esnaflarımızla istişarelerde bulunduk. Nevşehirli esnafımız büyük mücadele ve emeklerle alın teri döküyor, her zaman onları takdir ettik, her zaman kendileriyle irtibat halinde olduk ve esnaflarımızın daha iyi koşullarda büyüyerek var olabilmesi için de her zaman yanlarında olduk. Esnaflarımızın hep birlikte kalkınmasını istiyoruz. Esnaflarımızın  sorunlarını ve çözümünü biliyoruz. En acil ve faydalı çözümlerle esnaflarımızın yanında olacağız.” dedi.

Nevşehirli esnaflar ise  kendilerini her fırsatta ziyaret ederek hasbihal eden Rasim Arı’ya teşekkür ederek, “Esnafın sorunlarını yakından bilen, çözüm odaklı olan Rasim Arı’nın her zaman yanımızda olmasından mutluyuz. Belediye Başkanlığı döneminde de şimdi de Rasim Arı’dan daha iyi esnafın derdini anlayan çözüm bulan yok. Her zaman yanımızdaydı. Bizlerde Rasim başkanın yanındayız. Allah yolunu açık etsin inşallah” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.