Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Personellerine Ebola Virüs Hastalığı Semineri

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2014 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Personellerine Ebola Virüs Hastalığı Semineri

İl Emniyet Müdürlüğü merkez ve ilçe teşkilatında görevli 310 personele Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Şubesinde görevli Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Şenay Karakuş Taşkın ve Sağlık Hizmetleri Şube personeli Cengiz Can tarafından “Organ ve Doku Bağışı”, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesinde görevli Uzman Doktor A.Tuncer Gürbüz ve Çevre Sağlık Teknisyeni Ahmet Özbaş tarafından “Ebola Virüs Hastalığı” hakkında Eğitim verildi.   Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Altınkaya,  eğitim veren uzmanlara teşekkür ederek katkılarından dolayı “Teşekkür Belgesi “ takdim etti.  
İl Emniyet Müdürlüğü merkez ve ilçe teşkilatında görevli 310 personele Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Şubesinde görevli Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Şenay Karakuş Taşkın ve Sağlık Hizmetleri Şube personeli Cengiz Can tarafından “Organ ve Doku Bağışı”, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesinde görevli Uzman Doktor A.Tuncer Gürbüz ve Çevre Sağlık Teknisyeni Ahmet Özbaş tarafından “Ebola Virüs Hastalığı” hakkında Eğitim verildi.
 
Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Altınkaya,  eğitim veren uzmanlara teşekkür ederek katkılarından dolayı “Teşekkür Belgesi “ takdim etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.