Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde OHAL tatbikatı düzenlendi

GÜNCEL 30.10.2023 - 19:04, Güncelleme: 30.10.2023 - 19:04
 

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde OHAL tatbikatı düzenlendi

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 112 Acil Sağlık ekipleri, polis, itfaiye ve AFAD ekiplerinin katıldığı OHAL tatbikatı düzenlendi.
  Nevşehir E Tipi  Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan geniş kapsamlı ve gerçeğini aratmayan tatbikatta, cezaevi yönetimi senaryo gereği 112 Acil Sağlık ekipleri, polis, itfaiye, AFAD ekiplerini arayarak, acil durum ihbarında bulundu. Cezaevinde yangın anonsunun ardından alarma geçen ekipler, tam teçhizatlı bir şekilde bölgeye intikal etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralanan ve dumandan etkilenen hükümlüleri ambulanslara taşıdı. Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’nde yapılan tatbikatı Cezaevi Müdürü Ahmet Yıldız yönetti.  
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 112 Acil Sağlık ekipleri, polis, itfaiye ve AFAD ekiplerinin katıldığı OHAL tatbikatı düzenlendi.

 

Nevşehir E Tipi  Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan geniş kapsamlı ve gerçeğini aratmayan tatbikatta, cezaevi yönetimi senaryo gereği 112 Acil Sağlık ekipleri, polis, itfaiye, AFAD ekiplerini arayarak, acil durum ihbarında bulundu. Cezaevinde yangın anonsunun ardından alarma geçen ekipler, tam teçhizatlı bir şekilde bölgeye intikal etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralanan ve dumandan etkilenen hükümlüleri ambulanslara taşıdı.

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’nde yapılan tatbikatı Cezaevi Müdürü Ahmet Yıldız yönetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.