Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık personellerine saldırdı

ASAYİŞ 30.06.2023 - 09:47, Güncelleme: 30.06.2023 - 19:07
 

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık personellerine saldırdı

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Acil serviste trafik kazasında yaralanan kişinin yakınları Acil Serviste sağlık personellerine saldırdı.
  Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Serviste trafik kazasında yaralanan 1 kişi tedavisi devam etmekte iken hastaneye gelen yakınları Emre C. ve Murat C. ve kazada yaralanan şahsında de sedyeden kalkarak burada görevli sağlık personellerinin kendilerini uyarması üzerine sağlık çalışanlarına saldırdı. Devlet Hastanesinde görevli polislerin araya girmesi sonrası kavga ayrılırken sağlık personellerine saldıran Emre C. ve Murat C. polis ekiplerince gözaltına alındı. HAK İş Şube Başkanı Fatih Mutlu yaptığı açıklamada, Bugün Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta yakınları tarafından darp edilen üyemize ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Gece gündüz demeden, halka hizmet Hakk’a hizmet bilinciyle çalışan, herkes tatildeyken insanların sağlığı için hizmet veren sağlık sektörümüzün birbirinden ayrılmaz parçaları olan çalışanlarımıza şiddette bulunan kişi, kişileri ve zihniyeti kınıyor, gerekli işlemlerin yapılması için takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Acil serviste trafik kazasında yaralanan kişinin yakınları Acil Serviste sağlık personellerine saldırdı.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Serviste trafik kazasında yaralanan 1 kişi tedavisi devam etmekte iken hastaneye gelen yakınları Emre C. ve Murat C. ve kazada yaralanan şahsında de sedyeden kalkarak burada görevli sağlık personellerinin kendilerini uyarması üzerine sağlık çalışanlarına saldırdı. Devlet Hastanesinde görevli polislerin araya girmesi sonrası kavga ayrılırken sağlık personellerine saldıran Emre C. ve Murat C. polis ekiplerince gözaltına alındı.

HAK İş Şube Başkanı Fatih Mutlu yaptığı açıklamada, Bugün Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta yakınları tarafından darp edilen üyemize ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Gece gündüz demeden, halka hizmet Hakk’a hizmet bilinciyle çalışan, herkes tatildeyken insanların sağlığı için hizmet veren sağlık sektörümüzün birbirinden ayrılmaz parçaları olan çalışanlarımıza şiddette bulunan kişi, kişileri ve zihniyeti kınıyor, gerekli işlemlerin yapılması için takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.