Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Cuma gününe kadar yağışlı havaların etkisinde olacak

NEVŞEHİR 22.05.2023 - 11:16, Güncelleme: 22.05.2023 - 11:16
 

Nevşehir Cuma gününe kadar yağışlı havaların etkisinde olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma gününe kadar yağışlı havaların etkili olması bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’i önümüzdeki günler yağışlı hava bekliyor. 22 Mayıs Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlı hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 10 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.   23 Mayıs Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 10 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor. 24 Mayıs Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 21 derece olması bekleniyor.   25 Mayıs Perşembe günün gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 22 derece olması bekleniyor. 26 Mayıs Cuma günü parçalı bulutlu bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 24 derece olması bekleniyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma gününe kadar yağışlı havaların etkili olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’i önümüzdeki günler yağışlı hava bekliyor. 22 Mayıs Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlı hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 10 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.

 

23 Mayıs Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 10 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.

24 Mayıs Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 21 derece olması bekleniyor.  

25 Mayıs Perşembe günün gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 22 derece olması bekleniyor.

26 Mayıs Cuma günü parçalı bulutlu bir hava hakimken günün en düşük hava sıcaklığı 9 en yüksek hava sıcaklığının 24 derece olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.