Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir çevreyolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi

ASAYİŞ 28.01.2024 - 21:36, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:41
 

Nevşehir çevreyolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi

Nevşehir’de buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 3 araçta maddi hasar meydana geldi.
  Nevşehir’de gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı aksam saatlerinde buzlanmaya neden olunca trafik kazaları da kaçınılmaz oldu. Kentte meydana gelen trafik kazasında 3 araç hasar gördü. Kaza Cevher Dudayev Mahallesi Üstat Necip Fazıl Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre Serkan K. idaresindeki 50 DU 040 plakalı otomobil seyir halindeyken buzlanma nedeniyle bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yolda savrulan otomobil orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Çarpanın etkisi ile aydınlatma direği karşı şeride devrildi. Devrilen aydınlatma direğine önce plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen hafif ticari araç çarptı. Ticari aracın hemen arkasından seyreden Bayram A’da 31 HL 036 plakalı otomobili ile hafif ticari araca çarptı. Hafif ticari araç sürücüsü kaza yerinden kaçarken, kazaya karışan diğer araçlar çekici yardımıyla karayolundan kaldırıldı. MEDAŞ ekipleri de devrilen aydınlatma direğinin elektriğini keserek yol üzerinden kaldırdı. Kaza süresince polis ekipleri sürücüleri uyararak, trafiği kontrollü bir şekilde sağladı.  
Nevşehir’de buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

 

Nevşehir’de gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı aksam saatlerinde buzlanmaya neden olunca trafik kazaları da kaçınılmaz oldu. Kentte meydana gelen trafik kazasında 3 araç hasar gördü. Kaza Cevher Dudayev Mahallesi Üstat Necip Fazıl Bulvarında meydana geldi.

İddiaya göre Serkan K. idaresindeki 50 DU 040 plakalı otomobil seyir halindeyken buzlanma nedeniyle bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yolda savrulan otomobil orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Çarpanın etkisi ile aydınlatma direği karşı şeride devrildi. Devrilen aydınlatma direğine önce plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen hafif ticari araç çarptı. Ticari aracın hemen arkasından seyreden Bayram A’da 31 HL 036 plakalı otomobili ile hafif ticari araca çarptı.

Hafif ticari araç sürücüsü kaza yerinden kaçarken, kazaya karışan diğer araçlar çekici yardımıyla karayolundan kaldırıldı. MEDAŞ ekipleri de devrilen aydınlatma direğinin elektriğini keserek yol üzerinden kaldırdı.

Kaza süresince polis ekipleri sürücüleri uyararak, trafiği kontrollü bir şekilde sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.