Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor’un play-off rakibi belli oldu

SPOR 20.05.2023 - 17:23, Güncelleme: 20.05.2023 - 21:58
 

Nevşehir Belediyespor’un play-off rakibi belli oldu

TFF 3.Lig 1.Grupta ligi 5.sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor play-off karşılaşmasında 52 Orduspor ile karşılaşacak.
  TFF 3.Lig 1.Grupta normal sezonu 58 puan ile 5.sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor play-off karşılaşmasında 52 Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak. Tek maç usulü oynanacak olan müsabakada galip gelen taraf Belediye Kütahyaspor-Karaköprü Belediyespor galibi ile karşılaşacak. Yarı final maçlarında finale çıkan takım ligi ikinci sırada tamamlayan Belediye Derincespor ile final maçında karşılaşacak.   Nevşehir Belediyespor, play-off ilk maçında deplasmanda 24 Mayıs Çarşamba günü 20.00'de 52 Orduspor ile üsr tura çıkmak mücadelesi yapacak.
TFF 3.Lig 1.Grupta ligi 5.sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor play-off karşılaşmasında 52 Orduspor ile karşılaşacak.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta normal sezonu 58 puan ile 5.sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor play-off karşılaşmasında 52 Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak. Tek maç usulü oynanacak olan müsabakada galip gelen taraf Belediye Kütahyaspor-Karaköprü Belediyespor galibi ile karşılaşacak.

Yarı final maçlarında finale çıkan takım ligi ikinci sırada tamamlayan Belediye Derincespor ile final maçında karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor, play-off ilk maçında deplasmanda 24 Mayıs Çarşamba günü 20.00'de 52 Orduspor ile üsr tura çıkmak mücadelesi yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.