Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor'un grubunda ilk maç eşitlikle sonuçlandı

SPOR 03.09.2022 - 20:14, Güncelleme: 03.09.2022 - 20:16
 

Nevşehir Belediyespor'un grubunda ilk maç eşitlikle sonuçlandı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un grubunda yer alan Gema Polimer Şile Yıldız Spor ile Kalecik Futbol Kulübü grubun açılış maçında 1-1 berabere kaldı.
TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor ile aynı grupta mücadele eden Gema Polimer Şile Yıldız Spor ile Kalecik Futbol Kulübü Şile Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 15.dakikasında konuk ekip Kalecik Futbol Kulübü Alperen Doğan’ın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30.dakikasında ev sahibi ekip Şile Yıldız Spor’da Mustafa Acar kırmızı kart ile oyundan atılırken karşılaşmanın 34.dakikasında Şile Yıldız Spor 34.dakikada penaltıdan Raşit Sevindirir’in golüyle maçta 1-1 eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1’er puan ile ayıldı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un grubunda yer alan Gema Polimer Şile Yıldız Spor ile Kalecik Futbol Kulübü grubun açılış maçında 1-1 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor ile aynı grupta mücadele eden Gema Polimer Şile Yıldız Spor ile Futbol Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kalecik Futbol Kulübü Şile Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 15.dakikasında konuk ekip Futbol Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kalecik Futbol Kulübü Alperen Doğan’ın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30.dakikasında ev sahibi ekip Şile Yıldız Spor’da Mustafa Acar kırmızı kart ile oyundan atılırken karşılaşmanın 34.dakikasında Şile Yıldız Spor 34.dakikada penaltıdan Raşit Sevindirir’in golüyle maçta 1-1 eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1’er puan ile ayıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.