Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor’un grubunda Belediye Derincespor 2.Lige yükseldi

SPOR 12.06.2023 - 21:57, Güncelleme: 12.06.2023 - 21:57
 

Nevşehir Belediyespor’un grubunda Belediye Derincespor 2.Lige yükseldi

TFF 3.Lig 1.Grup play-off final maçında Belediye Derincespor normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışları ile 52 Orduspor’u mağlup ederek 2.Lige çıkan takım oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grup play-off final maçında Belediye Derincespor ile 52 Orduspor Ankara Eryaman Stadyumunda karşılaştı. 52 Orduspor 65.dakikada Batuhan Er’in penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken Belediye Derincespor ise 82.dakikada Orduspor’da Özgen Erdem’in kendi kalesine kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağlarken maçta 90 dakikada 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarının 104.dakikasında 52 Orduspor bir kez daha penaltı atışı kazanırken Batuhan Er’in kullandığı penaltı atışını Belediye Derincespor kalecisi Berat kurtarırken karşılaşmanın 120 dakikası da 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 1-1 eşitlikle sona ermesinin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5’te 5 yapan Belediye Derincespor TFF 2.Lige yükseldi.
TFF 3.Lig 1.Grup play-off final maçında Belediye Derincespor normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışları ile 52 Orduspor’u mağlup ederek 2.Lige çıkan takım oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grup play-off final maçında Belediye Derincespor ile 52 Orduspor Ankara Eryaman Stadyumunda karşılaştı. 52 Orduspor 65.dakikada Batuhan Er’in penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken Belediye Derincespor ise 82.dakikada Orduspor’da Özgen Erdem’in kendi kalesine kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağlarken maçta 90 dakikada 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarının 104.dakikasında 52 Orduspor bir kez daha penaltı atışı kazanırken Batuhan Er’in kullandığı penaltı atışını Belediye Derincespor kalecisi Berat kurtarırken karşılaşmanın 120 dakikası da 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın 1-1 eşitlikle sona ermesinin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5’te 5 yapan Belediye Derincespor TFF 2.Lige yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.