Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’un 2.Lig hayali yine başka bahara kaldı

SPOR 24.05.2023 - 22:03, Güncelleme: 24.05.2023 - 22:03
 

Nevşehir Belediyespor’un 2.Lig hayali yine başka bahara kaldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele etmesinin ardından Play-Off’a kalan Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı 52 Orduspor’a 2-0 mağlup olarak 2.Lig hayalini bir başka bahara bıraktı.
  Nevşehir Belediyespor Play-Off eleme maçında deplasmanda 52 Orduspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında hiçbir barlık gösteremeyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 18.dakikasında Batuhan Er’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında yine oynadığı futbol ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam etti. Ev sahibi ekip 52 Orduspor karşılaşmanın 89.dakikasında Nevzat’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 52 Orduspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak Karaköprü Belediyespor’un rakibi olmayı başardı. Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor’un 2.Lig hayali bir başka bahara kalırken futbolcuların sahada adeta yürümesi taraftarların büyük tepkisini çekti.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele etmesinin ardından Play-Off’a kalan Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı 52 Orduspor’a 2-0 mağlup olarak 2.Lig hayalini bir başka bahara bıraktı.

 

Nevşehir Belediyespor Play-Off eleme maçında deplasmanda 52 Orduspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında hiçbir barlık gösteremeyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 18.dakikasında Batuhan Er’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 geriye düştü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine oynadığı futbol ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam etti. Ev sahibi ekip 52 Orduspor karşılaşmanın 89.dakikasında Nevzat’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 52 Orduspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak Karaköprü Belediyespor’un rakibi olmayı başardı.

Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor’un 2.Lig hayali bir başka bahara kalırken futbolcuların sahada adeta yürümesi taraftarların büyük tepkisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.