Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor’dan kamuoyu açıklaması

SPOR 27.10.2023 - 15:10, Güncelleme: 27.10.2023 - 15:10
 

Nevşehir Belediyespor’dan kamuoyu açıklaması

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da kongre yapılamamasının ardından kamuoyu açıklaması yapıldı.
  Nevşehir Belediyespor’dan yapılan açıklama aynen şu şekilde: “Bugün yapılacak olan Genel Kurul toplantısı alınan karar gereği 1 ay sonraya ertelenmiştir. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurula üye olmak isteyenlerin kulüp yönetimine başvuru yapmaları gerekmektedir. Son zamanlarda yerel gazetelerde kulübe üye olamadığı yönünde açıklamalarda bulunanları ve diğer Nevşehir Spor’a gönül veren herkesi kulübümüze üye olmaları ve yönetimde yer almaları için bekliyoruz. Herkesin aday olabileceğini bu süreçte de kulübü yaşatmak için bize destek olan, “Şehir takımına sahip çıkarsa, tabi ki belediye de elinden geleni yapar” diyen Nevşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Savran’a teşekkür ediyoruz. Bu bir aylık süreçte kulübün yaşaması için Nevşehir’in desteğini bekliyoruz. Gerçekten Nevşehir Spor’u seven herkes kulübümüze bağış yapabilir. Yapılan her bağışın nereye harcandığı, ne yapıldığı teker teker ilgili kişilere gönderilecektir. Geçtiğimiz süreçte Nevşehir Sporumuz hakkında konuşan herkesi, söylediklerinin laftan ibaret olmadığını göstermeye davet ediyoruz.”
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da kongre yapılamamasının ardından kamuoyu açıklaması yapıldı.

 

Nevşehir Belediyespor’dan yapılan açıklama aynen şu şekilde:

“Bugün yapılacak olan Genel Kurul toplantısı alınan karar gereği 1 ay sonraya ertelenmiştir. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurula üye olmak isteyenlerin kulüp yönetimine başvuru yapmaları gerekmektedir. Son zamanlarda yerel gazetelerde kulübe üye olamadığı yönünde açıklamalarda bulunanları ve diğer Nevşehir Spor’a gönül veren herkesi kulübümüze üye olmaları ve yönetimde yer almaları için bekliyoruz.

Herkesin aday olabileceğini bu süreçte de kulübü yaşatmak için bize destek olan, “Şehir takımına sahip çıkarsa, tabi ki belediye de elinden geleni yapar” diyen Nevşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Savran’a teşekkür ediyoruz.

Bu bir aylık süreçte kulübün yaşaması için Nevşehir’in desteğini bekliyoruz. Gerçekten Nevşehir Spor’u seven herkes kulübümüze bağış yapabilir. Yapılan her bağışın nereye harcandığı, ne yapıldığı teker teker ilgili kişilere gönderilecektir.

Geçtiğimiz süreçte Nevşehir Sporumuz hakkında konuşan herkesi, söylediklerinin laftan ibaret olmadığını göstermeye davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.