Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’da bir futbolcu daha gitti

SPOR 29.08.2023 - 22:09, Güncelleme: 29.08.2023 - 22:09
 

Nevşehir Belediyespor’da bir futbolcu daha gitti

Nevşehir Belediyespor 22 Ağustos tarihinde transfer ettiği Bora Taşdemir alacaklarını alamadığı için takımdan ayrıldı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında fiyasko yaşamaya devam ediyor. Henüz bir hafta önce 22 Ağustos tarihinde Afyonspor’dan forvet oyuncusu Bora Taşdemir’i transfer ettiğini açıklayan Nevşehir Belediyespor’da Bora Taşdemir alacaklarını alamadığı için bugün takımdan ayrıldı. Nevşehir Belediyespor yönetimi ise giden futbolcuların ardından henüz resmi bir açıklama yapmaması ise büyük tepkilere neden oluyor.
Nevşehir Belediyespor 22 Ağustos tarihinde transfer ettiği Bora Taşdemir alacaklarını alamadığı için takımdan ayrıldı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında fiyasko yaşamaya devam ediyor. Henüz bir hafta önce 22 Ağustos tarihinde Afyonspor’dan forvet oyuncusu Bora Taşdemir’i transfer ettiğini açıklayan Nevşehir Belediyespor’da Bora Taşdemir alacaklarını alamadığı için bugün takımdan ayrıldı.

Nevşehir Belediyespor yönetimi ise giden futbolcuların ardından henüz resmi bir açıklama yapmaması ise büyük tepkilere neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.