Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Alkan’a 2 maç ceza verildi

SPOR 28.09.2023 - 19:17, Güncelleme: 28.09.2023 - 19:17
 

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Alkan’a 2 maç ceza verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrasında Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ender Alkan’a 2 maç ceza verdi.
  Profesyonel Disiplin Kurulu’nun 28.09.2023 tarih ve 10 sayılı toplantısında almış olduğu kara göre Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ender Alkan’a 2 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağının yanı sıra 9 bin lira para cezası verildi. PFDK’dan yapılan açıklamada, “NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR Kulübü teknik sorumlusu ENDER ALKAN ‘ın, 23.09.2023 tarihinde oynanan NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR–BALIKESİRSPOR TFF 3. Lig 4. Grup müsabakasında, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle FDT’nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiş denildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrasında Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ender Alkan’a 2 maç ceza verdi.

 

Profesyonel Disiplin Kurulu’nun 28.09.2023 tarih ve 10 sayılı toplantısında almış olduğu kara göre Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ender Alkan’a 2 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağının yanı sıra 9 bin lira para cezası verildi.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR Kulübü teknik sorumlusu ENDER ALKAN ‘ın, 23.09.2023 tarihinde oynanan NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR–BALIKESİRSPOR TFF 3. Lig 4. Grup müsabakasında, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle FDT’nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiş denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.