Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor taraftarları faturayı Ali Can Tez'e kesti

SPOR 28.09.2022 - 16:54, Güncelleme: 28.09.2022 - 16:58
 

Nevşehir Belediyespor taraftarları faturayı Ali Can Tez'e kesti

Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor’a penaltı atışları ile elenilmesinin faturasını Ali Can Tez’e kesti.
Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme maçında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kastamonuspor’un konuğu oldu. Karşılaşmanın normal süresinin ve uzatma dakikalarının 0-0 eşitlikle sona ermesinin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Nevşehir Belediyespor’da ilk penaltı atışını kullanan Ali Can Tez’in göstere göstere penaltı atmasının ve rakip kalecinin penaltı atışını kurtarmasına taraftarlar büyük tepki gösterdi. Nevşehir Belediyespor Ali Can’ın penaltı kaçırmasıyla kupadan elenmesinin faturasını bu futbolcuya keserken yorumlarda tepkilerini dile getirdi. İşte Nevşehir Belediyespor taraftarlarının o tepkileri;
Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor’a penaltı atışları ile elenilmesinin faturasını Ali Can Tez’e kesti.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme maçında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kastamonuspor’un konuğu oldu. Karşılaşmanın normal süresinin ve uzatma dakikalarının 0-0 eşitlikle sona ermesinin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Nevşehir Belediyespor’da ilk penaltı atışını kullanan Ali Can Tez’in göstere göstere penaltı atmasının ve rakip kalecinin penaltı atışını kurtarmasına taraftarlar büyük tepki gösterdi. Nevşehir Belediyespor Ali Can’ın penaltı kaçırmasıyla kupadan elenmesinin faturasını bu futbolcuya keserken yorumlarda tepkilerini dile getirdi.

İşte Nevşehir Belediyespor taraftarlarının o tepkileri;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.