Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor son saniyede yıkıldı

SPOR 16.04.2023 - 17:07, Güncelleme: 16.04.2023 - 17:07
 

Nevşehir Belediyespor son saniyede yıkıldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Belediye Derincespor’a son saniyede yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 27.haftasında deplasmanda Belediye Derincespor’a konuk oldu. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında temponun oldukça düşük geçtiği maçta ev sahibi ekip Belediye Derincespor maçın uzatma dakikalarında köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşuna boşta kalan Berkay’ın kafa vuruşu sonrasında ev sahibi ekip Belediye Derincespor maçta 1-0 öne geçerken maçın orta hakemi gol ile birlikte maçın son düdüğünü çaldı. Nevşehir Belediyesporlu futbolcular son saniyede yenile gol ile adeta yıkılırken Belediye Derincesporlu futbolcular ise maç sonu son saniyede gelen gol ile gelen galibiyeti kutladı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Belediye Derincespor’a son saniyede yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 27.haftasında deplasmanda Belediye Derincespor’a konuk oldu. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında temponun oldukça düşük geçtiği maçta ev sahibi ekip Belediye Derincespor maçın uzatma dakikalarında köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşuna boşta kalan Berkay’ın kafa vuruşu sonrasında ev sahibi ekip Belediye Derincespor maçta 1-0 öne geçerken maçın orta hakemi gol ile birlikte maçın son düdüğünü çaldı.

Nevşehir Belediyesporlu futbolcular son saniyede yenile gol ile adeta yıkılırken Belediye Derincesporlu futbolcular ise maç sonu son saniyede gelen gol ile gelen galibiyeti kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.