Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor son dakika golüyle yıkıldı

SPOR 08.04.2023 - 17:06, Güncelleme: 08.04.2023 - 17:06
 

Nevşehir Belediyespor son dakika golüyle yıkıldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Elazığspor’a 3-2 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.grupta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Elazığspor’u konuk etti. Karşılaşmanın henüz 5.dakikasında konuk ekip Mesut’un golüyle maçta 1-0 öne geçerken Nevşehir Belediyespor maçın 30.dakikasında Erdi ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kılıç’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 66.dakikasında Tugay ile maçta 2-2 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 90.dakikasında Elazığspor penaltı atışında Mert Efe ile maçta 3-2 öne geçerken karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.    
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Elazığspor’a 3-2 mağlup oldu.

 

TFF 3. Lig 1.grupta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Elazığspor’u konuk etti. Karşılaşmanın henüz 5.dakikasında konuk ekip Mesut’un golüyle maçta 1-0 öne geçerken Nevşehir Belediyespor maçın 30.dakikasında Erdi ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kılıç’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 66.dakikasında Tugay ile maçta 2-2 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 90.dakikasında Elazığspor penaltı atışında Mert Efe ile maçta 3-2 öne geçerken karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.