Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Siirt’ten eli boş döndü

SPOR 19.11.2023 - 18:18, Güncelleme: 19.11.2023 - 18:18
 

Nevşehir Belediyespor, Siirt’ten eli boş döndü

TFF 3.Lig 4.Grupta 11.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Siirt İl Özel İdarespor’a 2-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken Nevşehir Belediyespor’da karşılaşmanın 45.dakikasında Berkay Göçmen kırmızı kart ile oyundan atıldı. Mücadelenin ikinci yarısında 10 kişi mücadele eden Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın son dakikalarına kadar 0-0 devam eden mücadelenin 88.dakikasında Furkan Güneş’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekipte 90+5.dakikada Gökberk Efe ile maçta 2-0 öne geçerken mücadelenin 90 dakikası ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
TFF 3.Lig 4.Grupta 11.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Siirt İl Özel İdarespor’a 2-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken Nevşehir Belediyespor’da karşılaşmanın 45.dakikasında Berkay Göçmen kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Mücadelenin ikinci yarısında 10 kişi mücadele eden Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın son dakikalarına kadar 0-0 devam eden mücadelenin 88.dakikasında Furkan Güneş’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekipte 90+5.dakikada Gökberk Efe ile maçta 2-0 öne geçerken mücadelenin 90 dakikası ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.