Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor play-off’ta

SPOR 16.05.2023 - 17:01, Güncelleme: 16.05.2023 - 17:01
 

Nevşehir Belediyespor play-off’ta

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Karaköprü Belediyespor’un 2-0 mağlup ederek play-offa kalmayı garantiledi.
  TFF 3.Lig 1.Grup 33.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Karaköprü Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarına hızlı başlayan taraf ev sahibi Karaköprü Belediyespor olurken mücadelenin 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da daha istekli bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor mücadelenin 61.dakikasında Birhan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 90 dakikası Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu mücadele sonrasında Nevşehir Belediyespor puanını 55’e çıkartarak play offa kalmayı garantiledi.      
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Karaköprü Belediyespor’un 2-0 mağlup ederek play-offa kalmayı garantiledi.

 

TFF 3. Lig 1.Grup 33.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Karaköprü Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarına hızlı başlayan taraf ev sahibi Karaköprü Belediyespor olurken mücadelenin 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da daha istekli bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor mücadelenin 61.dakikasında Birhan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 90 dakikası Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu mücadele sonrasında Nevşehir Belediyespor puanını 55’e çıkartarak play offa kalmayı garantiledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.