Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Karaköprü Belediyespor’u üçledi

SPOR 11.12.2022 - 16:05, Güncelleme: 11.12.2022 - 16:05
 

Nevşehir Belediyespor, Karaköprü Belediyespor’u üçledi

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği lig üçüncüsü Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.
TFF 3.Lig 1.Grupta 16.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor seyircisiz oynadığı maçta Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.  Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 11.dakikada Baran’ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra sahneye Dilaver çıktı ve karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra mücadele orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ilk yarıda Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile devam etti. Karşılaşmanın 47.dakikasında maçın orta hakemi Tolga Sancak sakatlanırken maçı 4.hakem Burak Taş yönetmeye başladı. Karşılaşmanın 55.dakikasında konuk ekip Muhammed ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Karaköprü Belediyespor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklenirken Nevşehir Belediyespor kontra atakla çıktığı 78.dakikada Baran’ın golüyle maçta Nevşehir Belediyespor 3-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, lig üçüncüsü Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek haftayı altın değerinde 3 puan ile kapattı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği lig üçüncüsü Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

TFF 3.Lig 1.Grupta 16.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor seyircisiz oynadığı maçta Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.  Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 11.dakikada Baran’ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra sahneye Dilaver çıktı ve karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra mücadele orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ilk yarıda Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile devam etti.

Karşılaşmanın 47.dakikasında maçın orta hakemi Tolga Sancak sakatlanırken maçı 4.hakem Burak Taş yönetmeye başladı. Karşılaşmanın 55.dakikasında konuk ekip Muhammed ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Karaköprü Belediyespor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklenirken Nevşehir Belediyespor kontra atakla çıktığı 78.dakikada Baran’ın golüyle maçta Nevşehir Belediyespor 3-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, lig üçüncüsü Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek haftayı altın değerinde 3 puan ile kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.