Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, hakeme takıldı

SPOR 27.11.2022 - 16:05, Güncelleme: 27.11.2022 - 16:05
 

Nevşehir Belediyespor, hakeme takıldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Şile Yıldızspor ile maçın orta hakeminin katlettiği mücadele de 2-2 berabere kaldı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Şile Yıldızspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 21.dakikasında Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 56.dakikasında Baran Sarka ile maçta durumu 2-0’a getirdi. İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Maçın orta hakemi Nevşehir Belediyespor’da maçın 62.dakikasında Gökay’a önce ilk sarı kartını 72.dakikasında ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan attı. Karşılaşmanın 77.dakikasında önce Ali Kuçik ardından ise Rahmi Can kırmızı kartla oyundan atılırken Şile Yıldızspor penaltıdan Raşit’in golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamen konuk ekip Şile Yıldızspor’a geçerken maçta eşitliği yakalayamayan Şile Yıldızspor’un yardımına uzatma dakikalarında bir kez daha maçın orta hakemi Ahmet Turan Timuroğlu yetişi ve Şile Yıldızspor lehine bir penaltı daha kazandırdı. Şile Yıldızspor’da penaltı atışını kullanan Şahin maçta durumu 2-2’ye getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın sonuna 10 dakika ilave eden maçın 4.Hakemi büyük tepkilere alırken karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Şile Yıldızspor ile maçın orta hakeminin katlettiği mücadele de 2-2 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Şile Yıldızspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 21.dakikasında Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 56.dakikasında Baran Sarka ile maçta durumu 2-0’a getirdi. İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Maçın orta hakemi Nevşehir Belediyespor’da maçın 62.dakikasında Gökay’a önce ilk sarı kartını 72.dakikasında ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan attı. Karşılaşmanın 77.dakikasında önce Ali Kuçik ardından ise Rahmi Can kırmızı kartla oyundan atılırken Şile Yıldızspor penaltıdan Raşit’in golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamen konuk ekip Şile Yıldızspor’a geçerken maçta eşitliği yakalayamayan Şile Yıldızspor’un yardımına uzatma dakikalarında bir kez daha maçın orta hakemi Ahmet Turan Timuroğlu yetişi ve Şile Yıldızspor lehine bir penaltı daha kazandırdı. Şile Yıldızspor’da penaltı atışını kullanan Şahin maçta durumu 2-2’ye getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın sonuna 10 dakika ilave eden maçın 4.Hakemi büyük tepkilere alırken karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.