Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Hacettepe’yi konuk ediyor

SPOR 04.05.2023 - 10:31, Güncelleme: 04.05.2023 - 10:31
 

Nevşehir Belediyespor, Hacettepe’yi konuk ediyor

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadeleye devam eden Nevşehir Belediyespor ligin 32. haftasında Gazi Stadyumunda Hacettepe 1945 Spor ile karşılaşacak.
  TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Hacettepe 1945 Spor’u misafir edecek. Bu karşılaşma öncesinde Nevşehir Belediyespor 51 puanla 7. Sırada yer alırken Hacettepe 1945 Spor 35 puan ile 11. Sırada yer alıyor.   “Meterisliler Taraftar grubundan çağrı” Gazi Stadyumunda oynanacak olan Hacettepe karşılaşması öncesinde ise Meterisliler taraftar grubundan çağrı geldi. Meterisliler taraftar grubu hafta sonunda Gazi Stadyumunda oynanacak olan mücadele öncesinde futbolseverlere maça davet ederken Gazi Stadyumunda play off yolunda önemli bir maça çıkacaklarını bu hayati maçta tribünlere dolduralım çağrısında bulundu.    
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadeleye devam eden Nevşehir Belediyespor ligin 32. haftasında Gazi Stadyumunda Hacettepe 1945 Spor ile karşılaşacak.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Hacettepe 1945 Spor’u misafir edecek. Bu karşılaşma öncesinde Nevşehir Belediyespor 51 puanla 7. Sırada yer alırken Hacettepe 1945 Spor 35 puan ile 11. Sırada yer alıyor.

 

“Meterisliler Taraftar grubundan çağrı” Gazi Stadyumunda oynanacak olan Hacettepe karşılaşması öncesinde ise Meterisliler taraftar grubundan çağrı geldi. Meterisliler taraftar grubu hafta sonunda Gazi Stadyumunda oynanacak olan mücadele öncesinde futbolseverlere maça davet ederken Gazi Stadyumunda play off yolunda önemli bir maça çıkacaklarını bu hayati maçta tribünlere dolduralım çağrısında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.