Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumuna 3 puan ile döndü

SPOR 19.11.2022 - 16:07, Güncelleme: 19.11.2022 - 16:11
 

Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumuna 3 puan ile döndü

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Derince Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.
TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Derince Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor ilk 10 dakikada 2 pozisyon yakalarken bu pozisyonlarda Derince Belediyespor kalecisi İlker başarılı kurtarışlar yaparak takımını oyunda tuttu. Mücadelenin 15.dakikasından itibaren karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçerken her iki takımda aradığı golü bulamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 50.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor ikinci gol için rakip kaleye yüklenirken Derince Belediyespor ise kontra ataklar ile gol aradı. Karşılaşmanın 69.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Derince Belediyespor ceza sahasında oluşan karambolde topa son vuran Rahmi Can Nevşehir Belediyespor’u maçta 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyeti Nevşehir Belediyespor’a geçerken dakikalar 78’i gösterdiğinde Nevşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanan Dilaver penaltıyı kaçırdı. Maçta dakikalar 83’ü gösterdiğinde bu kez sahneye Batuhan çıkarken Batuhan Nevşehir Belediyespor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumuna 3 puan ile geri dönmenin mutluluğunu yaşadı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Derince Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Derince Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor ilk 10 dakikada 2 pozisyon yakalarken bu pozisyonlarda Derince Belediyespor kalecisi İlker başarılı kurtarışlar yaparak takımını oyunda tuttu. Mücadelenin 15.dakikasından itibaren karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçerken her iki takımda aradığı golü bulamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 50.dakikasında Nevşehir Belediyespor Ali Kuçik’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor ikinci gol için rakip kaleye yüklenirken Derince Belediyespor ise kontra ataklar ile gol aradı. Karşılaşmanın 69.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Derince Belediyespor ceza sahasında oluşan karambolde topa son vuran Rahmi Can Nevşehir Belediyespor’u maçta 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyeti Nevşehir Belediyespor’a geçerken dakikalar 78’i gösterdiğinde Nevşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanan Dilaver penaltıyı kaçırdı. Maçta dakikalar 83’ü gösterdiğinde bu kez sahneye Batuhan çıkarken Batuhan Nevşehir Belediyespor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumuna 3 puan ile geri dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.