Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor evinde ilk galibiyeti aldı

SPOR 15.10.2022 - 16:55, Güncelleme: 15.10.2022 - 16:55
 

Nevşehir Belediyespor evinde ilk galibiyeti aldı

TFF 3.Lig 1.Grup 7.hafta müsabakasında 52 Orduspor FK takımını konuk eden Nevşehir Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
TFF 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor ligde ikinci sırada yer alan Orduspor FK takımını konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise konuk ekip Orduspor FK takımı oldu. Karşılaşmada ilk şutu direkten dönen Orduspor FK takımı karşılaşmanın 57.dakikasında Nevzat’ın ceza sahası dışından çektiği şut ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Teknik Direktör Yusuf Tokuş iki oyuncu değişikliği birden yapmasının ardından Nevşehir Belediyespor rakip kaleye gol için yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 81.dakikasında kazanılan penaltı atışını kullanan Ali Can maçta durumu 1-1’e getirdi. 84.dakika da bu kez sahneye çıkan Batuhan Nevşehir Belediyespor’un 2.golünü kaydederken maçta 90 dakikada Nevşehir Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ligde ilk kez 3 puan alırken maç sonu taraftarlar da Nevşehir Belediyesporlu futbolcuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutladı. Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 8’e yükseltirken 11.sırada yer aldı.
TFF 3.Lig 1.Grup 7.hafta müsabakasında 52 Orduspor FK takımını konuk eden Nevşehir Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

TFF 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor ligde ikinci sırada yer alan Orduspor FK takımını konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise konuk ekip Orduspor FK takımı oldu. Karşılaşmada ilk şutu direkten dönen Orduspor FK takımı karşılaşmanın 57.dakikasında Nevzat’ın ceza sahası dışından çektiği şut ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Teknik Direktör Yusuf Tokuş iki oyuncu değişikliği birden yapmasının ardından Nevşehir Belediyespor rakip kaleye gol için yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 81.dakikasında kazanılan penaltı atışını kullanan Ali Can maçta durumu 1-1’e getirdi. 84.dakika da bu kez sahneye çıkan Batuhan Nevşehir Belediyespor’un 2.golünü kaydederken maçta 90 dakikada Nevşehir Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ligde ilk kez 3 puan alırken maç sonu taraftarlar da Nevşehir Belediyesporlu futbolcuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutladı.

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 8’e yükseltirken 11.sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.