Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Edirne karşısında 3 puanın sahibi oldu

SPOR 12.04.2023 - 17:03, Güncelleme: 12.04.2023 - 17:03
 

Nevşehir Belediyespor, Edirne karşısında 3 puanın sahibi oldu

TFF 3.Lig 1.Grup 28.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Edirnespor’u 3-2 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 1.grup 28.hata müsabakasında Nevşehir Belediyespor seyircisiz oynanan mücadelede Edirnespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 7.dakikada Dilaver’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Edirnespor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine gol için yüklenirken 32.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Gencay maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 37.dakikasına Nevşehir Belediyespor defansının hatasını affetmeyen Murat Torun, Edirnespor’u maçta 2-1 öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor kazanılan penaltıyı kullanılan Dilaver ile maçta durumu 2-2’ye getirirken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına konuk ekip Edirnespor daha atak bir oyun sergilerken karşılaşmanın 83.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da oyuna sonradan giren Murat Kayalı’nın kaydettiği gol ile maçta 3-2 öne geçti. Mücadelenin 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Edirnespor’u 3-2 mağlup ederken haftayı 3 puan ile kapattı.    
TFF 3.Lig 1.Grup 28.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Edirnespor’u 3-2 mağlup etti.

 

TFF 3. Lig 1.grup 28.hata müsabakasında Nevşehir Belediyespor seyircisiz oynanan mücadelede Edirnespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor 7.dakikada Dilaver’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Edirnespor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine gol için yüklenirken 32.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Gencay maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 37.dakikasına Nevşehir Belediyespor defansının hatasını affetmeyen Murat Torun, Edirnespor’u maçta 2-1 öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 45.dakikasında Nevşehir Belediyespor kazanılan penaltıyı kullanılan Dilaver ile maçta durumu 2-2’ye getirirken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına konuk ekip Edirnespor daha atak bir oyun sergilerken karşılaşmanın 83.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da oyuna sonradan giren Murat Kayalı’nın kaydettiği gol ile maçta 3-2 öne geçti. Mücadelenin 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Edirnespor’u 3-2 mağlup ederken haftayı 3 puan ile kapattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.