Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak

SPOR 15.05.2023 - 10:12, Güncelleme: 15.05.2023 - 10:12
 

Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında yarın deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.
  TFF 3.Lig 1.Grupta 33.hafta müsabakaları yarın oynanacak. Nevşehir Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. 16 Mayıs Salı günü Faruk Çelik Stadında saat 15.00’te başlayacak olan mücadelede Nevşehir Belediyespor play-off’u garantilemek için deplasmanda 3 puan almak için mücadele edecek. Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor 52 puan ile 6.sırada yer alırken Karaköprü Belediyespor ise 52 puan ile 5.sırada yer alıyor. Ligim ilk yarısında Gazi Stadyumunda oynanan mücadeleyi Nevşehir Belediyespor 3-1 kazanmıştı
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında yarın deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta 33.hafta müsabakaları yarın oynanacak. Nevşehir Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. 16 Mayıs Salı günü Faruk Çelik Stadında saat 15.00’te başlayacak olan mücadelede Nevşehir Belediyespor play-off’u garantilemek için deplasmanda 3 puan almak için mücadele edecek.

Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor 52 puan ile 6.sırada yer alırken Karaköprü Belediyespor ise 52 puan ile 5.sırada yer alıyor.

Ligim ilk yarısında Gazi Stadyumunda oynanan mücadeleyi Nevşehir Belediyespor 3-1 kazanmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.