Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor, Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak

SPOR 29.09.2023 - 08:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 08:35
 

Nevşehir Belediyespor, Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 4.haftasında deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 4.haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanacak olan mücadelede Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak. Mücadeyi Emre Küçük yönetecekken yardımcılıklarını ise Çağlar Öztürk ve Turgut Evran yapacak. Bu mücadele öncesinde Bursa Yıldırımspor 1 maç eksiği ve 6 puan ile 3.sırada yer alırken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise 2 puan ile 11.sırada yer alıyor.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 4.haftasında deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 4.haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanacak olan mücadelede Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak. Mücadeyi Emre Küçük yönetecekken yardımcılıklarını ise Çağlar Öztürk ve Turgut Evran yapacak.

Bu mücadele öncesinde Bursa Yıldırımspor 1 maç eksiği ve 6 puan ile 3.sırada yer alırken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise 2 puan ile 11.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.