Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor bu haftayı bay geçecek

SPOR 11.10.2023 - 09:00, Güncelleme: 11.10.2023 - 09:00
 

Nevşehir Belediyespor bu haftayı bay geçecek

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasını bay geçirecek.
  TFF 3.Lig 4.Grupta henüz galibiyetle tanışamayan ve 3 puan ile 13.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasını bay geçirecek. Ligin 7.haftasında deplasmanda 23 Elazığspor ile karşılaşacak olan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar Elazığ deplasmanında alınacak olan 1 galibiyetle çıkışa geçilmesini bekliyor. Nevşehir Belediyespor’da 20 Ekim tarihinde yapılacak olan olağan kongre öncesinde ise şuan takımın başında kim var ve futbolcuların son durumları ise tam bir muamma olması da dikkatlerden kaçmıyor.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasını bay geçirecek.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta henüz galibiyetle tanışamayan ve 3 puan ile 13.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasını bay geçirecek. Ligin 7.haftasında deplasmanda 23 Elazığspor ile karşılaşacak olan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar Elazığ deplasmanında alınacak olan 1 galibiyetle çıkışa geçilmesini bekliyor.

Nevşehir Belediyespor’da 20 Ekim tarihinde yapılacak olan olağan kongre öncesinde ise şuan takımın başında kim var ve futbolcuların son durumları ise tam bir muamma olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.