Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor adım adım Bal Ligine

SPOR 14.04.2024 - 17:11, Güncelleme: 14.04.2024 - 17:11
 

Nevşehir Belediyespor adım adım Bal Ligine

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Çankaya Spor Kulübüne 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığı yaşattı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 28.haftasında Gazi Stadyumunda Çankaya Spor Kulübünü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında konuk ekip kontra ataklar ile gol ararken karşılaşmanın 21.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 44.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Tuğcan Alp Öztürk kırmızı kart ile oyundan atılırken ilk yarıda konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor geliştirdiği cılız ataklar ile rakip kalede gol ararken mücadelenin uzatma dakikalarında Çankaya Spor Kulübü Mehmet Kaan Türkmen ile maçta 2-0 öne geçerken geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çankaya Spor Kulübü sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılırken Nevşehir Belediyespor’u ateşe attı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Çankaya Spor Kulübüne 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığı yaşattı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 28.haftasında Gazi Stadyumunda Çankaya Spor Kulübünü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında konuk ekip kontra ataklar ile gol ararken karşılaşmanın 21.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 44.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Tuğcan Alp Öztürk kırmızı kart ile oyundan atılırken ilk yarıda konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor geliştirdiği cılız ataklar ile rakip kalede gol ararken mücadelenin uzatma dakikalarında Çankaya Spor Kulübü Mehmet Kaan Türkmen ile maçta 2-0 öne geçerken geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çankaya Spor Kulübü sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılırken Nevşehir Belediyespor’u ateşe attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.