Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor 1 puana razı oldu

SPOR 18.12.2021 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 1 puana razı oldu

TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bergama Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor ilk yarının son maçında Bergama Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk dakikalarına tutuk başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 18.dakikasında Burak’ın kaydettiği penaltı golüyle maçta 1-0 geriye düştü. Maçın 24.dakikasında ilk atağını gerçekleştiren Nevşehir Belediyespor Yıldıray ile maçta durumu 1-1’e getirirken maçta ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Bergama Belediyespor karşılaşmanın 58.dakikasında Burak ile bir kez daha öne geçmeyi başardı. Bu golden 6 dakika sonra Nevşehir Belediyespor Yıldıray ile maçta 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.   Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor sezonun ilk devresini bir maç fazlasıyla 31 puan ile 3.sırada yer aldı.  
TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bergama Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor ilk yarının son maçında Bergama Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk dakikalarına tutuk başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 18.dakikasında Burak’ın kaydettiği penaltı golüyle maçta 1-0 geriye düştü. Maçın 24.dakikasında ilk atağını gerçekleştiren Nevşehir Belediyespor Yıldıray ile maçta durumu 1-1’e getirirken maçta ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Bergama Belediyespor karşılaşmanın 58.dakikasında Burak ile bir kez daha öne geçmeyi başardı. Bu golden 6 dakika sonra Nevşehir Belediyespor Yıldıray ile maçta 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

 

Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor sezonun ilk devresini bir maç fazlasıyla 31 puan ile 3.sırada yer aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.