Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nden Manavgat için yardım kampanyası

NEVŞEHİR 31.07.2021 - 08:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi’nden Manavgat için yardım kampanyası

Nevşehir Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yaptığı açıklamada yangında mağdur olan vatandaşlar için Nevşehir Belediyesi tarafından yardım seferberliği başlattıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde toplanacak yardım malzemelerinin bu gece Manavgat’a gönderileceğini söyledi.   “Kardeşlik bu günler içindir. Haydi Nevşehir yaraları birlikte saralım” diyen Savran, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, gün içerisinde gönderilmesini istedikleri su, kuru gıda ve hijyen malzemelerini Nevşehir Belediyesi’ne ulaştırabileceklerini kaydetti.   Cumartesi akşamı saat 17.00’a kadar yardım malzemelerinin kabulünün Nevşehir Belediyesi başkanlık binası içerisinde bulunan Turkuaz Masa’da kabul edileceğini kaydeden Savran, tüm hayırsever Nevşehirli vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.
Nevşehir Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yaptığı açıklamada yangında mağdur olan vatandaşlar için Nevşehir Belediyesi tarafından yardım seferberliği başlattıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde toplanacak yardım malzemelerinin bu gece Manavgat’a gönderileceğini söyledi.

 

“Kardeşlik bu günler içindir. Haydi Nevşehir yaraları birlikte saralım” diyen Savran, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, gün içerisinde gönderilmesini istedikleri su, kuru gıda ve hijyen malzemelerini Nevşehir Belediyesi’ne ulaştırabileceklerini kaydetti.

 

Cumartesi akşamı saat 17.00’a kadar yardım malzemelerinin kabulünün Nevşehir Belediyesi başkanlık binası içerisinde bulunan Turkuaz Masa’da kabul edileceğini kaydeden Savran, tüm hayırsever Nevşehirli vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.