Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nden 2 araç ve 9 arama kurtarma personeli deprem bölgesine gitti

GÜNCEL 06.02.2023 - 12:17, Güncelleme: 06.02.2023 - 12:51
 

Nevşehir Belediyesi’nden 2 araç ve 9 arama kurtarma personeli deprem bölgesine gitti

Nevşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin ardından 2 tam donanımlı arama kurtarma ve ilk müdahale aracı ile 9 arama kurtarma personelini bölgeye gönderdi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrendiklerini belirterek ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. Depremin ardından bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarında görev almak üzere Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden 1 ilk müdahale aracı, 1 tam donanımlı arama kurtarma aracı ve 9 personelin yola çıktığını açıklayan Savran, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin Akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş’ta çalışmalarına başlayacağını açıkladı.
Nevşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin ardından 2 tam donanımlı arama kurtarma ve ilk müdahale aracı ile 9 arama kurtarma personelini bölgeye gönderdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrendiklerini belirterek ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Depremin ardından bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarında görev almak üzere Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden 1 ilk müdahale aracı, 1 tam donanımlı arama kurtarma aracı ve 9 personelin yola çıktığını açıklayan Savran, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin Akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş’ta çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.