Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Meclisinde dönemin son toplantısı yapıldı

BELEDİYELER 01.03.2024 - 19:02, Güncelleme: 01.03.2024 - 19:02
 

Nevşehir Belediyesi Meclisinde dönemin son toplantısı yapıldı

Nevşehir Belediye Meclisi 2019-2024 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi
  Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı Olağan Toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nafiz Dirikoç, Ersin Erol ve Furkan Feralan katıldı. 2019-2024 döneminin son toplantısında bir konuşma yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, meclis üyelerine emekleri, gayretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Savran, “Görev süremiz boyunca meclisimiz toplandı, çalışmalar yaptı. Bu süre içerisinde uyum içerisinde çalışarak şehrimiz adına önemli kararları hep birlikte aldık. Yaptığımız hizmetler, aldığımız kararlar şehrimizi daha ileriye, daha güzele götürsün. İnşallah gece gündüz, iyi niyetle, gayretle, hizmet aşkıyla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.  
Nevşehir Belediye Meclisi 2019-2024 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi

 

Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı Olağan Toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nafiz Dirikoç, Ersin Erol ve Furkan Feralan katıldı.

2019-2024 döneminin son toplantısında bir konuşma yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, meclis üyelerine emekleri, gayretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Savran, “Görev süremiz boyunca meclisimiz toplandı, çalışmalar yaptı. Bu süre içerisinde uyum içerisinde çalışarak şehrimiz adına önemli kararları hep birlikte aldık. Yaptığımız hizmetler, aldığımız kararlar şehrimizi daha ileriye, daha güzele götürsün. İnşallah gece gündüz, iyi niyetle, gayretle, hizmet aşkıyla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.