Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyesi maaş ödemelerini Troy kartla yapacak

BELEDİYELER 10.11.2023 - 12:27, Güncelleme: 10.11.2023 - 12:27
 

Nevşehir Belediyesi maaş ödemelerini Troy kartla yapacak

Nevşehir belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı.
  Nevşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından “Biz de varız” başlıklı yaptığı paylaşımla, belediye çalışanlarının maaş ödemelerinde yabancı ödeme sistemlerini iptal ederek, yerli ve milli ödeme sistemi TROY karta geçtiklerini duyurdu. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Katil İsrail’i boykot etmek amacıyla belediyemiz ve belediyemize bağlı şirketlerde çalışan personellerimizin maaş kartlarını değiştirerek yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY’a geçme kararı aldık.” dedi.
Nevşehir belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı.

 

Nevşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından “Biz de varız” başlıklı yaptığı paylaşımla, belediye çalışanlarının maaş ödemelerinde yabancı ödeme sistemlerini iptal ederek, yerli ve milli ödeme sistemi TROY karta geçtiklerini duyurdu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Katil İsrail’i boykot etmek amacıyla belediyemiz ve belediyemize bağlı şirketlerde çalışan personellerimizin maaş kartlarını değiştirerek yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY’a geçme kararı aldık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.