Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyesi, Hatay'da çalışmalarına devam ediyor

BELEDİYELER 22.02.2023 - 14:25, Güncelleme: 22.02.2023 - 15:04
 

Nevşehir Belediyesi, Hatay'da çalışmalarına devam ediyor

Nevşehir Belediyesi'ne ait araç ve personeller, deprem bölgelerindeki yaraları sarmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
  Kahramanmaraş'ın pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrası Nevşehir Belediye ekipleri ve araçları, ilk günden beri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deprem alanlarında enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra, tahliye edilen vatandaşların bulunduğu noktalarda da temizlik çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak adına bir çok noktada çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Hatay'da çadırların bulunduğu yerlerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye ekiplerinin Hatay'da gerçekleştirdiği çalışmaları, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da yerinde inceledi. Başkan Savran, depremzede vatandaşlar ile bir süre sohbet ettikten sonra belediye personelleri ile çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Savran, gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili, "Mesai arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Depremden etkilenen bütün illerde devletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Hep birlikte yaralarımızı saracağız." şeklinde konuştu.
Nevşehir Belediyesi'ne ait araç ve personeller, deprem bölgelerindeki yaraları sarmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Kahramanmaraş'ın pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrası Nevşehir Belediye ekipleri ve araçları, ilk günden beri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Deprem alanlarında enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra, tahliye edilen vatandaşların bulunduğu noktalarda da temizlik çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak adına bir çok noktada çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Hatay'da çadırların bulunduğu yerlerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Belediye ekiplerinin Hatay'da gerçekleştirdiği çalışmaları, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da yerinde inceledi. Başkan Savran, depremzede vatandaşlar ile bir süre sohbet ettikten sonra belediye personelleri ile çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Savran, gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili, "Mesai arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Depremden etkilenen bütün illerde devletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Hep birlikte yaralarımızı saracağız." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.